Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabilinden duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda önemli ve solgunnın başat olduğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya muavenet eden dü renk olacaktır.

Katıksız renkler dediğimiz bugün akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve bölge tonları mekân allıkır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Kıpkızıl antrasit rengi, vazıh antrasit rengine kıyasla oldukça hararetli bir renktir. Hâkim bir renk olamsının yönı saf sair başat renklerle bile az çok eksiksiz bir şekilde kombinlenir.

Bu da griyi bir daire odasını veya akak odası dolabını boyamak sinein en sağlıklı renklerden biri yapar: Her iki rengin yakınlarında kombinasyonu ile kayranınızın her zaman düzenli ve prezentabl görünmesini esenlamanız mümkün.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve sıcak bir intibak sağlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve har bir hava oluşturur.

Antrasit sade ve ince bir bediiyat arayanlar sinein ülküsel bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir hava yuvarı munzam dair dokunaklı bir seçenektir.

Ahşap detaylarla fark yaratır. Yalnız başüstüneğu denli da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim reva uygulanabilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe yahut yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası yapılandırmak ve modern bir tarz tesis etmek isteyenler ciğerin idealdir.

Odanın henüz kolay aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir âlem oluşmasını esenladığı midein odadaki başka süsleyici ürünlerin daha kabartılı olmasını katkısızlar.

Başarılı bir gri tonu olan antrasit gri boya kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline aldatmaıyor. Özellikle mat binada yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese bile dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları beyninde mevki almaktadır.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı ocak dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin arz aldığı antrasit gri boya duvar kağıtlarını tercih etmeniz olabilir.

Banyo içinde parlak bir yapı veya dizayna mezuniyet verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri boya antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page